Daftar Agen

Terma & Syarat Agen Jualan ByDrAzlan (DVas Team)

 1. Warganegara Malaysia berumur 16 tahun keatas.
 2. Agen DVas Team ByDrAzlan dibenarkan menggunakan semua gambar produk dan mana-mana gambar yang terdapat di dalam laman web atau Facebook kami dengan syarat TIDAK melakukan SPAM dan agen TIDAK DIBENARKAN menggunakan gambar-gambar ini untuk tujuan selain yang berkaitan dengan kebaikan team jualan ByDrAzlan.
 3. Target minimum penjualan setiap agen baru DVasTeam ialah 60 unit bagi 2 bulan pertama. Bulan-bulan berikutnya haruslah ada peningkatan minimum sebanyak 20 unit setiap bulan sehingg amencapai Target Minimum Penjualan Optimum sebanyak 200 unit setiap bulan.
 4. Agen bertangungjawab kepada setiap strategi pemasaran yang dilakukan, jika didapati melanggar syarat atau etika pemasaran, keahlian akan dilucutkan (bergantung kepada situasi kes).
 5. Terma dan syarat ini tertakluk kepada pindaan dan boleh diubah TANPA notis pada bila-bila masa mengikut keperluan dan kepentingan agen dengan budi bicara pihak syarikat.

Syarat Pendaftaran

 1. Bayaran pendaftaran keahlian seumur hidup sebanyak RM180. Bayaran RM180 untuk tujuan proses borang keahlian agen DVas Team dan juga akan meneri mamanfaat yang disediakan oleh DVas Team ByDrAzlan. Nombor Ahli Agen Berdaftar akan diberikan kepada yang berjaya didaftarkan.
 2. Keahlian agen jualan ByDrAzlan adalah TERHAD. Maka dengan itu Terma & Syarat Daftar Agen juga perlu diperhalusi. Kami tidak mahu terlalu ramai agen di sebuah negeri atau kawasan. Ini bagi melindungi hak keistimewaan setiap agen dan menjamin kualiti penjualan.
 3. Tujuan yuran keahlian adalah untuk memastikan permohonan agen hany auntuk yang serius hendak berniaga sahaja dan bukan untuk mendapat harga murah semata-mata untuk kegunaan sendiri, ini akan menganggu kelancaran perniagaan ahli-ahli sedia ada.
 4. Permohonan pendaftaran sebagai agen DVas Team ByDrAzlan akan diproses dalam tempoh 24jam. Pemohon akan dihubungi melalui email atau whatsapp dan perlu membuat bayaran keahlian dalam masa 48jam. Jika tiada bayaran diterima dalam masa tersebut proses pendaftaran keahlian agen akan terbatal serta merta.
 5. Yuran RM180 TIDAK akan dipulangkan sekiranya anda tidak aktif, tidak perform, tidak mematuhi terma dan syarat yang disediakan atau tidak berminat untuk terus menjadi agen jualan kami.

Manfaat Agen

Manfaat yang disediakan oleh DVas Team kepada pemohon yang berjaya didaftarkan sebagai ahli agen DVasTeam ByDrAzlan ialah:-

 • Menerima satu (1)produk ByDrAzlan (pilihan anda sendiri) setelah menerima pengesahan keahlianagen.
 • Pembelian produk pada ‘HargaAgen’ bagi setiap produk ByDrAzlan.
 • (Anda boleh terus membuat tempahan dropship atau bulk order setelah menerima pengesahan keahlian agen)
 • PRICE LIST & INFO PRODUK disediakan dari masa ke semasa.
 • Latihan dan bimbingan Marketing FB Ads
 • DVas Team Support Group via whatsapp untuk perbincangan berkenaan produk, khidmat nasihat dan juga perkongsian ilmu marketing.
 • Agent REWARD PROGRAM (Bergantung pada tahap pencapaian penjualan dari masa kesemasa sepanjang tahun).

Borang Daftar Agen

Fieldset

 

Verification