Tanda tanda & Komplikasi Kencing Manis

“Kaki dan tangan selalu kebas-kebas.”
“Kerap buang air kecil…tidur malam juga terganggu sebab kerap nak ke tandas.”
“Cepat letih dan mengantuk walaupun tak buat aktiviti berat.”
AWAS!! Ini adalah disebabkan tanda-tanda kebiasaan bahawa anda berkemungkinan ada masalah KENCING MANIS atau dikenali sebagai DIABETES.

Prihatin dengan Tanda Tanda Diabetes – 
Kenali gejala atau TANDA TANDA DIABETES dari awal sebelum ia melarat. 
👇 👇 👇 👇 👇 👇 👇 👇 👇 👇

Gejala Atau Tanda-Tanda Diabetes

Adakah anda ada mengalami gejala dan tanda-tanda seperti diatas?
. . . . .
Jika YA,maka anda perlu risau!

Tanda-tanda ini menunjukkan bahawa anda disyaki mempunyai penyakit kencing manis di peringkat awal. Cuba cek bacaan gula anda. Untuk memastikan dengan lebih tepat samada anda dikategorikan sebagai penghidap diabetes atau tidak, sebaiknya anda lakukan Pemeriksaan Gula Dalam Darah. 
Pastikan bacaan glucose anda haruslah NORMAL iaitu :-
👌 Kurang daripada 5.5mmol/L apabila seseorang itu berpuasa
👌 Kurang dari 7mmol/L jika diuji 2 jam selepas makan
👌 Kurang dari 6mmol/L diuji 3 jam selepas makan.


“MENCEGAH LEBIH BAIK DARIPADA MERAWAT”

Jika bacaan glucose anda melebihi daripada indikasi bacaan normal, bertindaklah segera untuk cari ikhtiar kerana dikhuatiri jika dibiarkan maka akan melarat sehingga menyebabkan kaki anda dipotong, mendapat gangreneginjal gagal berfungsi serta Komplikasi Diabetes lain  terutama pada mata, buah pinggang, jantung dan sebagainya.
.

Bahaya Komplikasi Diabetes sekiranya tidak dikawal

MENGUMUMKAN FORMULA TERKINI HASIL PENYELIDIKAN KAJIAN SAINTIFIK
TEH HERBA TRIPLE-T BYDRAZLAN
TELAH TERBUKTI MAMPU MENSTABILKAN BACAAN GULA DALAM DARAH ANDA 

100% DARIPADA BAHAN HERBA SEMULAJADI, TANPA BANTUAN BAHAN KIMIA.


TRIPLE-T ByDrAzlan merupakan satu-satunya teh herba yg di formulasikan dari herba-herba terpilih tempatan yang mana telah menjalani kajian saintifik selama lebih 7 tahun dan hasil kajiannya diiktiraf pada peringkat antrabangsa! Pengasas produk ini ialah Dr Azlan (Dato’ Prof Dr Norazlanshah Hazali) merupakan seorang pakar Toksikologi, Keselamatan dan Terapi Makanan. Maka semestinya produk TRIPE-T ByDrAzlan ini dijamin SELAMAT dan BERKESAN.

No.Pendaftaran Kementerian Kesihatan Malaysia,KKM (MAL16120041TC)


Testimoni pesakit kencing manis dan darah tinggi dah tak perlu ambil ubat.
(Disclaimer: Keputusan dan tindakbalas terhadap setiap individu adalah berbeza)


Testimoni pesakit kencing manis dah stop pengambilan insulin.
(Disclaimer: Keputusan dan tindakbalas terhadap setiap individu adalah berbeza)
.
Formulasi TRIPLE-T ByDrAzlan telah melalui penyelidikan yang terperinci dan terbukti BERKESAN & SELAMAT secara kajian saintifik bahawa tidak menghasilkan toksik kepada badan. Penemuan dos yang terkandung di dalam produk Triple-T ini mampu membantu mengembalikan kecergasan badan dan membantu menstabilkan bacaan gula ke paras normal melalui penyahtoksin dan pencucian organ dalaman secara menyeluruh.
Triple-T adalah teh herba 3 tindakan 
(Triple Action Tea) 
 • ✅ Membantu Mencuci Organ – Cellular Detox
 • ✅ Membantu Memulihkan Sel Hati & Buah Pinggang
 • ✅ Membantu Menghapuskan Sel Lemak Merbahaya.
 .
.

Keratan Akbar Utusan Malaysia (Ruangan Agro) : 4 Oktober 2015

TRIPLE-T diformulasi khas untuk mereka yang ada masalah….

 • ✅ BADAN LEMAH – rasa lemah dan lesu sepanjang hari..tak bermaya buat kerja harian..malas tiba2..rasa kurang bertenaga walaupun dah makan banyak.
 • .
 • ✅ KENCING BERBUIH / KERUH / KERAP – kencing terlalu berbuih dan kerap buang air kecil menunjukkan fungsi buah pinggang mula merosot. Jika kencing keruh, dikhuatiri anda mungkin menghadapi masalah batu karang.
 • .
 • ✅ KEBAS KEBAS / KESEMUTAN – rasa kebas kebas terutama di hujung anggota iaitu kaki dan tangan menunjukkan saraf bahagian tersebut mula merosak. Rasa kesemutan lebih dirasai semasa baru bangun dari tidur.

 • ✅ ‘DIABETIC PREGNANCY’ – ibu mengandung yang ada masalah gula dalam darah terlalu tinggi semasa mengandung. Risiko kepada kandungan adalah melebihi 4kg semasa melahirkan dan berkemungkinan risiko pelbagai komplikasi terhadap ibu dan bayi semasa melahirkan.

 • ✅ RISAU CONSUME UBAT SINTETIK – sememangnya tidak dapat dinafikan kesan jangkamasa panjang jika consume ubat sintetik terlalu lama. Kandungan bahan kimia nya dikhuatiri effect pada anggota lain. Sekadar mengawal bukan boleh merawat menyebabkan terpaksa ambil sepanjang masa. Khuatir melarat sehingga effect masalah kesihatan lain seperti darah tinggi, sakit buah pinggang, jantung dan lain lain.

 • ✅ SUKAR KAWAL BACAAN GULA – bosan setiap kali check up di hospital kerana keputusan bacaan gula masih tinggi. Walaupun dah jaga pemakanan, dah makan ubat sepertimana yang disarankan namun bacaan gula masih tinggi.

 • ✅ INGIN KEKALKAN TUBUH BADAN YG SIHAT – badan sihat, hati senang, ceria sentiasa. Badan yang sihat membolehkan kita bergerak aktif dan produktif untuk lakukan kerja kerja seharian. Semestinya badan sihat mempunyai hati yang positif dan akan disayangi orang sekeliling.Testimoni pengguna yg berpuas hati dengan perubahan kesihatan yg ketara.
(Disclaimer: Keputusan dan tindakbalas terhadap setiap individu adalah berbeza)

Testimoni pesakit kencing manis bacaan gula turun.
(Disclaimer: Keputusan dan tindakbalas terhadap setiap individu adalah berbeza)

KLIK SINI UNTUK LIHAT LEBIH BANYAK TESTIMONI PENGGUNA TRIPLE-T
.

ANDA MEMBUAT PILIHAN YANG BIJAK APABILA MEMILIH PRODUK KESIHATAN TRIPLE-T ByDrAzlan UNTUK KESIHATAN ANDA kerana….

   ✅ TRIPLE-T ByDrAzlan merupakan produk kesihatan penyelidikan dan kajian saitifik yang ‘GENUINE’.

   ✅ TRIPLE-T ByDrAzlan BUKAN produk ‘hit & run’, ‘repack & rebrand’ ataupun MLM.

   ✅ Kajian penyelidikan Teh Herba TRIPLE-T ByDrAzlan merupakan satu-satunya kajian berasaskan teh herba (buat masa ini) yang telah berjaya diterbitkan dalam Jurnal Penyelidikan dimana keputusan ujikaji formulasi gabungan herba Triple-T ini diiktiraf oleh para penyelidik seluruh dunia.

   ✅ Keselamatan terjamin melalui Penyelidikan Kualiti Premium dan saringan kajian saintifik serta diperakui dengan Kelulusan KKM No.Kelulusan:MAL16120041TC.

   ✅ Keberkesanan terbukti bukan sahaja melalui kajian saintifik malah alhamdulillah setiap hari kami telah menerima ribuan feedback dan testimoni positif daripada pengguna.

   ✅ Pilihan ikhtiar sihat yang LEBIH JIMAT dan BERKUALITI jika dibandingkan dengan kos rawatan pemulihan yang lebih kompleks sekiranya kesihatan anda tidak terjaga.

.(Disclaimer: Keputusan dan tindakbalas terhadap setiap individu adalah berbeza)
..


NAK DAPATKAN DISKAUN BERGANDA INI?MASIH RAGU-RAGU?

Lihat sendiri koleksi ribuan testimoni original daripada pengguna Triple-T.
Ya, mereka juga sebelum ini ragu-ragu juga seperti anda. Tetapi setelah mereka membuat pilihan yang bijak dengan memilih Triple-T untuk kesihatan mereka, kini mereka bersyukur dan kehidupan mereka kembali sihat dan ceria.

(Disclaimer: Keputusan dan tindakbalas terhadap setiap individu adalah berbeza)
KLIK SINI UNTUK LIHAT LEBIH BANYAK TESTIMONI PENGGUNA TRIPLE-T
MASIH JUGA RAGU-RAGU?

Saya faham…bukan senang nak buat pilihan untuk kesihatan diri. Jangan khuatir untuk ikhtiar sihat bersama Teh Herba Triple T ByDrAzlan. Produk alternatif hebat yang diiktiraf KKM dan pasti HALAL.


Amalkan tanpa was was.
Ya, sekali lagi diingatkan..produk ByDrAzlan merupakan produk penyelidikan dan kajian saintifik yg genuine dan bukannya produk ‘hit & run’.

MASIH LAGI RAGU-RAGU JUGA?

Owhhh…rupanya anda ada sedikit kerisauan nak buat tempahan online ya….Saya Stokis Che Mas, Perunding & Pengedar Berdaftar ByDrAzlan.

Yang pasti anda bukan pelanggan saya yang pertama, tapi yang ke lebih 5 ribu orang dan angka ini alhamdulillah makin hari makin bertambah. Nak minta saya hantarkan sampai depan rumah anda pun saya boleh uruskan insyaAllah.


Siapa saya (Stokis Che Mas)?
Saya Stokis Che Mas, sebelum ini saya juga pengguna produk ByDrAzlan. Jangan segan hubungi saya jika ada sebarang pertanyaan berkenaan kesihatan anda dan produk ByDrAzlan. Saya sedia membantu…insyaAllah…NAK DAPATKAN DISKAUN BERGANDA INI?
KHAS UNTUK ANDA, PELANGGAN YANG DISAYANGI, SAYA BEROPERASI 24JAM/HARI, 7HARI/MINGGU.
WAKTU PENGHANTARAN VIA POSLAJU AKAN DIPROSES SETIAP HARI BEKERJA JAM 11AM.